Onze spandoeken

Premium 610 grams

Vanaf € 7,93

Glossy 440 grams

Vanaf € 5,48

Mat 440 grams

Vanaf € 3,73

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Gratis verzending

Bij bestellingen boven € 250,-
(normaal € 7,50)

Spoedlevering mogelijk

Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis!

Productie in eigen huis

Spandoek 50 jaar

Een jubileum van 50 jaar: dat is reden genoeg voor een mooi spandoek. Of het nu gaat om een huwelijk, een Abraham/Sarah of een bedrijfsfeest. Bij De Spandoekgigant ontwerp jij makkelijk en snel het doek dat bij jouw gelegenheid past. Gebruik hiervoor ons ontwerpprogramma of lever zelf een mooi ontwerp aan. Een periode van 50 jaar: dat is zeker een spandoek waard. Dus waar wacht je nog op?

Ontwerp direct jouw eigen spandoek!

 

Spandoek: 50 jaar Abraham en Sarah

Het is een absoluut een mijlpaal. Wanneer je jezelf Abraham of Sarah mag noemen en dus 50 jaar oud bent geworden, verdien je een spandoek. Deze kan door vrienden en familie bij je thuis worden opgehangen. Of misschien op de plek waar het feest zich plaatsvindt. Zo wordt het een dag om nooit meer te vergeten. Dus word jij - of iemand in jouw omgeving - 50 jaar, dan is het ophangen van een spandoek zeker een leuk idee!
Spandoek: 50 jaar getrouwd

Een nog grotere mijlpaal is 50 jaar huwelijk. Er zijn maar weinig koppels, die dit jubileum halen. Wanneer mensen 50 jaar getrouwd zijn, vraagt dit om een feestje én natuurlijk om een spandoek. Vaak wordt dit laatste door de kinderen van het paar opgehangen, maar ook familie en vrienden kunnen hiermee uitpakken. Een jubileum van 50 jaar: dat vraagt om een mooi spandoek - met of zonder tekst.

Twee methodes

Voor het ontwerpen van een spandoek bieden wij bij De Spandoekgigant twee opties aan. Je kunt zelf een ontwerp insturen, waarbij je enkel rekening hoeft te houden met de gestelde aanleverspecificaties. Of je ontwerpt er één met ons hulpprogramma. Voor het jubileum van 50 jaar kun je zo heel makkelijk een spandoek laten maken. Wel zo fijn.

De mogelijkheden van De Spandoekgigant

Wil jij voor een jubileum van 50 jaar een spandoek laten maken - met of zonder tekst? Dan staat De Spandoekgigant graag voor je klaar. Wij leveren doeken tot en met 318 centimeter printbreedte. Dit kan in vijf verschillende afwerkingen: Glossy; Premium; Frontlit; Mat.

Spandoek voor een jubileum kopen?

Abraham, Sarah, huwelijk: ieder jubileum van 50 jaar verdient een mooi spandoek. Deze kun je heel makkelijk zelf ontwerpen bij De Spandoekgigant. Nieuwsgierig? Vul dan vandaag nog ons formulier op de homepagina in. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen ontwerp aan te leveren. Bij vragen kun je ook contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0546-807895 of vul het contactformulier in. En? Hoe ziet jouw ideale spandoek voor een jubileum van 50 jaar er precies uit?