Onze spandoeken

Premium 610 grams

Vanaf € 7,93

Glossy 440 grams

Vanaf € 5,48

Mat 440 grams

Vanaf € 3,73

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Gratis verzending

Bij bestellingen boven € 250,-
(normaal € 7,50)

Spoedlevering mogelijk

Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis!

Productie in eigen huis

Tuinposter op maat

Een tuinposter op maat laten maken: dat is een leuke manier om uw buitenplaats van kleur te voorzien. Veel mensen denken echter dat dit duur is. Dat hoeft helemaal niet. Wanneer u zaken doet met De Spandoekgigant kunt u relatief goedkoop een tuinposter, tuindoek of tuinschilderij op maat laten maken. U bepaalt zelf het design en wij doen de rest. Bent u niet goed in het ontwerpen van een doek? Geen zorgen: gebruik dan onze ontwerphulp!

Zelf een tuinposter ontwerpen

Sommige mensen hebben een goed gevoel voor design. Met een potlood en Photoshop bij de hand, creëren zij de mooiste taferelen. Deze groep heeft geen externe designer voor hun tuinposter, tuinschilderij of tuindoek op maat nodig. Wanneer u tot deze groep behoort, kunt u uw ontwerp online bij ons aanleveren. Dit doet u door het bestand op onze website te uploaden. Vervolgens drukken wij deze op het door u gekozen materiaal af. Let wel: het ontwerp moet aan enkele regels voldoen. Volg daarom de aanleverspecificaties. Zo zult u rekening moeten houden met: Afvlakking; De contouren; Het bestandstype; De kleuropbouw; De snijmarge; De resolutie.

Een tuinposter op maat laten maken

Het neerpennen van een mooi ontwerp is niet voor iedereen weggelegd. Toch wilt u graag een originele tuinposter op maat kopen. In dat geval kunt u gebruik maken van onze eigen ontwerphulp. Hiermee kunt u verschillende elementen met elkaar combineren. Denk aan achtergronden, tekst en andere visuele elementen. In onze bibliotheek vindt u afbeeldingen van verschillende thema's, waaronder: natuur, feest en kunst. Zo stelt u heel makkelijk én goedkoop zelf de perfecte tuinposter, tuindoek of tuinschilderij samen - allemaal op maat.

Onze materialen

Mooie tuinposters hoeven niet duur te zijn. Bij De Spandoekgigant maken wij gebruik van duurzame, kwalitatieve en goedkope materialen. Zo kunt u de volgende afwerkingen kiezen: Glossy; Premium; Frontlit; Mat.

Direct een tuinposter op maat kopen?

Een mooi strand. Een inkijkje in de natuur. Een kunstwerk. Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om een tuinposter op te hangen. Heeft u interesse, maar wilt u voorkomen dat uw doek dertien in een dozijn wordt? Laat uw tuinposter dan op maat maken. Dit kan natuurlijk bij De Spandoekgigant. Stuur vandaag nog uw eigen design in of gebruik de ontwerphulp. Bij vragen kunt u bellen naar 0546-807895 of het contactformulier invullen. Een tuinposter op maat maken was nog nooit zo goedkoop!